Oбезбедувачи (Реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Обезбедување
Локација : Скопје
Број на работни места : 6
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 3/11/17
Краен рок за пријавување :
31/12/2017

За вработување кај наш клиент потребни се:

Oбезбедувачи (Реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

  • Заштита на имот
  • Заштита на производи
  • Заштита на вработени и на потрошувачи

БАРАМЕ:

  • Работно искуство не е неопходно
  • ССС
  • Лиценца за обезбедување на имоти и лица

ПОНУДА:

  • Привремено вработување на 1 месец, со можност за продолжување
  • Работа во смени со работно време од 08:00 – 22:00
  • Годишен одмор од 20 денови
  • Нето плата од 12.500 денари со можност за покачување
Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас