Oбезбедувачи (Реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Обезбедување
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 10/01/18
Краен рок за пријавување :
31/01/2018

За вработување кај наш клиент потребни се:

Oбезбедувачи (Реон Скопје)

ЗАДАЧИ:

  • Заштита на имот
  • Заштита на производи
  • Заштита на вработени и на потрошувачи

БАРАМЕ:

  • Работно искуство не е неопходно
  • ССС
  • Лиценца за обезбедување на имоти и лица

ПОНУДА:

  • Привремено вработување на 1 месец, со можност за продолжување
  • Работа во смени
  • Годишен одмор од 20 денови

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас