Front-End Web Developers (Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Девелопер
Локација : Скопје
Број на работни места : 10
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time, Part Time
Објавено на : 19/04/18
Краен рок за пријавување :
19/05/2018

 

За вработување во нова компанија која ќе се основа во наредните седмици со седиште во Скопје, бараме:

Front-End Web Developers (Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Обезбедување конзистентен CSS за сите видови на „web browsers“ и платформи
 • Одржување и напреднување на постоечки  веб – сајтови и веб – апликации
 • Обезбедување на техничка изводливост на UX/UI Designs
 • Oптимизирање на апликации за максимална брзина и приспособливост

БАРАМЕ:

Познавање на една/ен или повеќе алатки/јазици за програмирање: 

 • Html5; CSS3+; JavaScript; jQuery
 • Аngular v4, v5 (новата верзија v6 е предност)
 • BootStrap v3+
 • PHP (Yll, Yll2; Laravel е предност)
 • MySQLi & Non-SQL databases (Redis caching e предност)
 • Секакво познавање или искуство во Googles API (како што се Firebase, Firestore, Geo_Fire, Maps)

НУДИМЕ:

 • Работа со полно работно време или скратено работно време
 • Платата ја одредуваме во заеднички договор
 • Можности за бонуси и напредок во Вашата професионална ИТ кариера

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас