Aдминистратор (реон Тафталиџе)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Администратор
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 17/09/17
Краен рок за пријавување :
07/10/2017

 

За вработување кај наш клиент кој се занимава со производство и трговија на офталмолошки производи, потребен е:

Aдминистратор (реон Тафталиџе)

 

ЗАДАЧИ:

  • Работа во Кол Центар
  • Администрирање на тековните документи

БАРАМЕ: 

  • ССС
  • Предност имаат оптичари и оптометристи
  • Основно познавање на српски/хрватски јазик
  • Познавање на Word, Excel, Outlook
  • Возачка со Б категорија

ПОНУДА: 

  • Предвидена обука
  • Работно време од 09:00 до 16:00 часот

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас