КЕЛНЕР И ШАНКЕР (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Келнери
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 27/12/18
Краен рок за пријавување :
06/01/2019
За вработување кај наш реномиран клиент во Скопје бараме:

Келнер и шанкер 

 

ЗАДАЧИ:

 • Стручно и економично послужување
 • Љубезност и должно почитување на гостинот
 • Контрола на залиха на пијалаци
 • Поставување маси, сместување на гости
 • Работа со компјутер и фискална каса
 • Одржување на хигиена
 • Водење евиденција за пијалоците
 • Контрола на залихите на пијалоците

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Со или без работно искуство
 • Комуникативна и љубезна личност
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Познавање на Word, Excel и Outlook

НУДИМЕ:

 • Почнувате веднаш со работа, со првичен догов0р на определено време со можност за на неопределено работно време
 • Работа во смени (прва смена: 08:00 – 16:00 и втора смена: 16:00 – 24:00; за време на викенд до 01 часот)

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mkwww.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас