Регрутер (реон Центар)
Компанија : ESI
Работна Позиција : РЕГРУТЕР - СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 9/08/18
Краен рок за пријавување :
31/08/2018

 

За вработување во рамките на нашата агенција бараме:

Регрутер (реон Центар)

 

ЗАДАЧИ:

 • Избор и селекција на кандидати за бараните работни позиции
 • Вршење интервјуа на кандидати за барани работни позиции
 • Пишување извештаи од спроведените интервјуа
 • Водење евиденција за спроведените интервјуа, статусот на проектите и нивната реализација
 • Средби со потенцијалните клиенти за идентификување на профилот на потребните работници на компанијата
 • Подготовка на понуди
 • Подготовка на договори за посредување при вработување
 • Постојана комуникација со клиентите
 • Подготовка на огласи за вработување и нивно поставување во електронските медиуми
 • Внесување на биографии на апликантите во датабазата на компанијата
 • Други задачи поврзани со дејноста на агенцијата

БАРАМЕ:

 • ВСС Економски, Правен факултет или Психологија
 • Претходно работно искуство во оваа област ќе се смета за предност
 • Одлично познавање на англискиот јазик
 • Одлично познавање на Word, Excel, Power Point, Outlook
 • Одлични комуникациски вештини
 • Возачка дозвола Б категорија

НУДИМЕ:

 • Работно време од 08:30 до 16:30 распоредено во 5 работни денови
 • Можност за докажување на вашите професионални способности во динамична работна средина

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас