Салатер/ка (реон Центар)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Салатер/ка
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 15/05/18
Краен рок за пријавување :
31/05/2018

 

За вработување кај наш реномиран клиент бараме:

Салатер/ка (реон Центар)

 

ЗАДАЧИ:

 • Чистење, лупење и сечкање на зеленчук и овошје за салати
 • Мешање на состојки по однапред познати рецептури
 • Подготовка на салати
 • Подготовка на преливи и сосови за салати по однапред познати рецептури
 • Подготовка на декорации од зеленчук за чинии за послужување

БАРАМЕ:

 • Со и без работно искуство
 • Уредност
 • Посветеност
 • Одговорност и организираност

ПОНУДА:

 • Вработување на неопределено работно време
 • Работа во смени
 • Фер и коректно плаќањe
 • Пријатна работна атмосфера

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас