Промотери
Компанија : ESI
Работна Позиција : ПРОМОТЕРКИ
Локација :
Број на работни места : 5
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Part Time
Објавено на : 7/05/18
Краен рок за пријавување :
31/05/2018

 

За вработување кај наш реномиран клиент во потрага сме по:

Промотери

 

ЗАДАЧИ:

  • Промоција и продажба на производи за дентална хигиена од програмата на Лакалут

БАРАМЕ:

  • ССС или ВСС, пожелно е завршено образование со отсек стоматологија, но не е неопходно
  • Претходно работно искуство на промоции
  • Комуникативна, ведра, насмеана личност која поседува добри продажни вештини

НУДИМЕ:

  • Скратено работно време од 4 работни часови на ден или во зависност од договорот со маркетите
  • Договор на определено во зависност од планот за промоции
  • Нето дневница во вредност од 600 денари
  • Бонуси доколку се оствари продажба

 

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас