Хигиеничари (Скопје, Велес, Куманово)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Хигиеничарка - собарка
Локација : Скопје
Број на работни места : 2
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 6/11/17
Краен рок за пријавување :
31/12/2017

 

За вработување кај наш реномиран клиент потребни се:

Хигиеничари (Скопје, Велес, Куманово)

 

ЗАДАЧИ:

 • Одржување на хигиената на просторот во компанијата
 • Метење или чистење со правосмукалка, полирање и миење подови, мебел и слично во објекти, миење на прозорци
 • Чистење кујни и општа испомош во кујна, вклучувајќи миење садови
 • Преземање на потребни активности за отстранување на отпадот од установите
 • Следење на процедурите за безбедност при работа

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Задолжително следење на правилата и процедурите за работа
 • Носење на задолжителна заштитна опрема
 • Следење на процедурите за безбедност и здравје при работа
 • Сменско работење (во три смени)

НУДИМЕ:

 • Обезбеден трансфер до работа
 • Обезбеден дневен оброк
 • Обезбедена обука
 • Почетна плата во вредност од 14.294 денари
 • Договор на 3 месеци со можност за потпишување на неопределено

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас