Сметководител
Компанија : ESI
Работна Позиција : СМЕТКОВОДИТЕЛ
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 20/10/17
Краен рок за пријавување :
15/10/2017
Агенцијата ЕСИ за своите потреби објавува оглас за :
СМЕТКОВОДИТЕЛ
 

Опис на работни задачи:

 • Водење евиденција за материјално и финансиско работење
 • Книжење на целокупна книговодствена документација
 • Расчистување на ИОС картицата
 • Примање влезни и излезни фактури и нивна евиденција
 • Ликвидирање касови извештаи
 • Евиденција на плаќањето на придонесите
 • Познавање и пресметка на разни даноци од доход
 • Пресметка на плати
 • Пресметка на ДДВ и данок на добивка
 • Подготовка на завршна сметка
 • Подготовка на статистички извештаи
 • Комуникација со државни институции и банки
 • Работа со e-banking

 

Бараме:

 • Високо образование – Економски факултет
 • Претходно работно искуство 3-5 години
 • Одлично познавање на Англиски Јазик
 • Предност ќе имаат лицата кои поседуваат лиценца за сметководител
 • Познавање на работа со сметководствени програми

Понуда:

 • Работа на полно работно време
 • Динамична работна средина
 • Фер и коректно плаќање

Своите биографии испратeте ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате или аплицирајте директно на www.esi.mk .

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас