Хортикултурни работници (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Хортикултурни работници
Локација : Македонија, Скопје
Број на работни места : 2
Опис на компанијата : Присутни сме на пазарот од Мај 2007 година со својата централа во Скопје. Наша цел е да понудиме комплетни решенија за раководење со човечките ресурси, преку кои компаниите ќе добијат максимум резултати со минимум инвестиција. Нудиме широка палета на услуги од областа на човечките ресурси, со главен фокус на посредување при вработување и времени вработувања. Покрај двете примарни услуги, нудиме и дополнителна поддршка на компаниите и во останатите сегменти на раководењето со човечкиот капитал.
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 22/03/17
Краен рок за пријавување :
07/04/2017

За вработување кај наш клиент, бараме:

Хортикултурни работници (реон Скопје)

ЗАДАЧИ:

 • Монтажа на системи за наводнување
 • Садење, наводнување, косење, одржување
 • Отстранување на листови
 • Грижа за цветните растенија и мулчирање

БАРАМЕ:

 • Минимум ССС
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Познавање од електрика
 • Познавање од работа со бормашина

ПОНУДА:

 • Почетна нето плата 12000 денари, со можност за покачување
 • Неделни работни часови 40 од понеделник до сабота
 • Обезбедена обука
 • Вработување на определено време, а потоа на неопределено време

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897

rabota@esi.mk, www.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас