Хигиеничар (реон Скопје – Железара)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Хигиеничарка
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 24/04/18
Краен рок за пријавување :
31/05/2018

 

За вработување кај наш реномиран клиент потребни се:

Хигиеничар (реон Скопје – Железара)

 

ЗАДАЧИ:

 • Одржување на хигиената во канцелариските просториите
 • Одржување на хигиената во домашни простории
 • Одржување на хигиената во хала

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Со или без претходно работно искуство
 • Лојалност, педантност и посветеност на работењето
 • Позитивен став
 • Флексибилност и способност за адаптирање

НУДИМЕ:

 • Можен почеток – веднаш
 • Договор на определено работно време
 • Работно време од 08:00 до 16:00 часот
 • Почетна плата во вредност од 16.000 денари

 

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас