ТИГ Аргонски заварувач (реон Маџари)
Компанија : ESI
Работна Позиција : ТИГ Аргонски заварувач
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 30/08/17
Краен рок за пријавување :
28/09/2017

 

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со металопреработувачка, бараме:

ТИГ Аргонски заварувач (реон Маџари)

 

ЗАДАЧИ:

 • Заварување на позиции
 • Подготовка на позиции за заварување
 • Визуелна контрола на изведените заварени споеви

БАРАМЕ:

 • Со и без работно искуство
 • Поседување на соодветна сертификација се смета за предност
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија

ПОНУДА:

 • Дополнителна интерна обука
 • Почнувате со работа од 15.09.2017
 • Договор од 3 до 12 месеци
 • Работно време од 08:00 до 16:00
 • Нето плата во вредност од 25.000 денари
 • Можни додатоци на плата и бонуси

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас