ТЕХНИЧАР СЕРВИСЕР ( реон Илинден – Скопје )
Компанија : esi.mk
Работна Позиција : ТЕХНИЧАР СЕРВИСЕР ( реон Илинден- Скопје )
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 12/01/18
Краен рок за пријавување :
31/01/2018

 

За потребите на наш клиент кој се занимава со сервис на тахографи, бараме:

ТЕХНИЧАР СЕРВИСЕР ( реон Илинден – Скопје ) 

 

ЗАДАЧИ:

·         склопување на тахографи

·         сервисирање на тахографи

·         пополнување на сервисни книшки

·         подигање на тахографи, делови за тахографи од магацин

·         комуникација со клиенти

 

БАРАМЕ:

 

·         Завршено средно образование (ССС),

·         Познавање на компјутери

·         Со и без работно искуство

·         Одговорност, лојалност, педантност

 

ПОНУДА:

 

·         Договор на определено, со можност за неопределено време.

·         Работно време од 08:00 – 16:00

·         Почетна нето плата 18 000 денари

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас