Такси возачи (реон Илинден)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Такси возачи (реон Илинден)
Локација : Скопје
Број на работни места : 5
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 16/07/17
Краен рок за пријавување :
31/07/2017

За вработување кај наш клиент, такси компанија, потребни се:

Такси возачи (реон Илинден)

ЗАДАЧИ:

 • Транспорт на патници на територија на Р. Македонија
 • Давање дневен извештај за возење
 • Водење грижа за возилото

БАРАМЕ:

 • Возраст над 20 години
 • 2 години претходно возачко искуство со возило од Б категорија
 • Уредна и флексибилна личност
 • Пожелно е познавање на странски јазици (но, не е неопходно)
 • Прекувремена работа (по потреба и се плаќа)

ПОНУДА:

 • Почнувате веднаш со работа
 • Обука за такси превоз во ток од 3 до 5 денови
 • Договор на 3 месеци со можност за продолжување
 • Работно време во смени
 • 20 денови годишен одмор
 • Нето плата од 13.000 до 15.000 денари
 • Месечни бонуси и стимуланси

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас