Специјалист за бизнис продажба
Компанија : ESI
Работна Позиција : Продавач
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 29/01/18
Краен рок за пријавување :
10/02/2018
За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со вршење на услуга на меѓународен телекомуникациски сообраќај, бараме:

Специјалист за бизнис продажба

 

ЗАДАЧИ:

 • Продажба на телекомуникациски сервиси на нови бизнис корисници
 • Генерирање на приходи и маргина
 • Грижа за корисници

БАРАМЕ:

 • ВСС
 • Минимум 5 години докажано искуство во продажба на телекомуникациски сервиси на бизнис корисници или продажба во други сектори
 • Желба за продажба на телекомуникациски сервиси
 • Активно владеење на англискиот и српскиот јазик
 • Доверлива и мотивирана личност
 • Комуникативна, пријатна личност која почитува авторитети
 • Сопствено возило (активен возач)
 • Развиен „networking“ за бизнис корисници

НУДИМЕ:

 • Платени трошоци со амортизација за користење на приватно возило за службени цели
 • Обезбедени работни услови, телефон, лаптоп…
 • Основна нето плата со бонус шема

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас