РЕГРУТЕР
Компанија : ESI
Работна Позиција : РЕГРУТЕР - СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ
Локација : Македонија, Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 13/03/17
Краен рок за пријавување :
31/03/2017

Агенција ЕСИ објавува оглас за:

РЕГРУТЕР

 

ЗАДАЧИ:

 • Комуникација со клиенти за утврдување на потребите за нови кадри
 • Спроведување на соодветен процес за регрутирање на соодветни кандидати
 • Реализација на пред-селекција и финална селекција на кандидати во склад со утврдените потреби на клиентите
 • Водење евиденција за спроведените интервјуа, статусот на проектите и нивната реализација
 • Континуирана комуникација со клиентите во процесот на селекција и споделување на потребните информации од селекцијата
 • Административни задачи поврзани со дејноста на агенцијата
 • Учество во процесите за продажба на услугите на агенцијата
 • Други задачи поврзани со дејноста на агенцијата

 

БАРАМЕ:

 • ВСС
 • Претходно работно искуство во регрутација
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на Word, Excel, Power Point, Outlook
 • Одлични комуникациски вештини
 • Возачка дозвола Б категорија

 

УСЛОВИ:

 • Вработување на определен период со пробен период од 3 месеци
 • Работно време пон-пет 08:30 – 16:30
 • Фер и коректно плаќање
 • Обезбедено службено возило

Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате наведените услови, потребно е да испратите ваша биографија и мотивационо писмо на rabota@esi.mk.

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас