Работници во маркет (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Касиери
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 18/04/18
Краен рок за пријавување :
24/04/2018

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со трговија и услуги на мало, БАРАМЕ лица за неколку позиции во Скопје:

ПОЗИЦИИ:

 • Касиери
 • Магационери
 • Работници во пиљара
 • Работници во месара
 • Работници во слаткара
 • Работници во козметички дел

БАРАМЕ:

 • Завршено средно образование
 • Со и без работно искуство
 • Работно познавање на компјутери
 • Доверлива,ефикасна и ефективна личност

ПОНУДА:

 • Можен почеток – веднаш
 • Договор за вработување на определено работно време на 1 месец, со можност за неопределено работно време
 • Работно време во две смени, во период од 08:00 до 22:00 часот.

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mkwww.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас