Работник за обезбедување (Реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Обезбедување
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 12/01/18
Краен рок за пријавување :
31/01/2018

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива, бараме:

Работник за обезбедување (Реон Скопје)

ЗАДАЧИ:

 • Контрола на возила на влез/излез
 • Административни задачи кои произлегуваат од соодветните процедури и работни упатства

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Лиценца за вршење работи на обезбедување на лица и имот
 • Соодветно претходно работно искуство ќе се смета за предност
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на Word, Excel и Outlook
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија
 • Предност ќе имаат тие кои поседуваат и Ц категорија

ПОНУДА:

 • Работно време во смени од 07:00 часот до 15:00 часот; од 15:00 часот до 23:00 часот и од 23:00 часот до 07:00 часот
 • Годишен одмор – 20 денови
 • Превоз обезбеден од компанијата
 • Нето плата во вредност од 15.000 денари
 • Обезбедена храна

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас