Работник во производство
Компанија : ESI
Работна Позиција : Работник во производство
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 9/08/17
Краен рок за пријавување :
06/09/2017

За вработување кај наш клиент, водечка компанија во прехранбената индустрија , потребни се канидидати за позиција:

Работник во производство

ЗАДАЧИ:

 • Вршење на работи поврзани со полнење на резервоарите и печките
 • Водење на сметка за редењето на производите во печка
 • Полнење на печката
 • Селекција на неусогласени производи
 • Чистење и подмачкување на плеховите

БАРАМЕ:

 • Со и без работно искуство
 • Организирана, педантна и одговорна личност
 • Насочена кон остварување на резултати
 • Навремено и квалитетно извршување на задачите

НУДИМЕ:

 • Почеток на вработување од 25.08.2017 година
 • Договор на определено време, со можност на неопределено време
 • Работа во смени

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас