Работник во производство за пакување (реон Кадино, Илинден)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Работник во производство
Локација : Скопје
Број на работни места : 10
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 28/06/18
Краен рок за пријавување :
31/07/2018

 

За вработување кај наш клиент бараме:

Работник во производство за пакување (реон Кадино, Илинден)

 

ЗАДАЧИ:

  • Работа во оддел за пакување на сувомеснати производи

БАРАМЕ:

  • ССС
  • Со и без претходно работно искуство
  • Вредна и работлива личност

НУДИМЕ:

  • Договор на определено со можност за потпишување на неопределено работно време
  • Работа во 3 смени (Од 07:00 до 14.00 часот, 14:00 до 21:00 часот и од 21:00 часот до 05:00 часот)
  • Обезбеден превоз од компанијата
  • Нето плата во вредност од 15.000 денари
  • Бонуси од 3.000 денари за редовност
  • Обезбедена хранарина

 

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас