Презентер
Компанија :
Работна Позиција :
Локација :
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место :
Објавено на : 24/01/18
Краен рок за пријавување :
За потребите на наш клиент кој се занимава со продажба на македонски домашни производи:

Промотер (Скопје – Карпош)

 

ЗАДАЧИ:

  • Работа на штанд
  • Понуда на македонски домашни производи

ПОНУДА:

  • Договор на определено
  • Работно време од 08:00 – 15:00 и сабота од 15:00 до 22:00
  • Нето дневница во вредност од 550 денари

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас