Помошници оператори/ки (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Помошници оператори/ки
Локација : Скопје
Број на работни места : 2
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 6/07/17
Краен рок за пријавување :
20/07/2017

За вработување кај наш клиент кој се занимава со изработка на везови и располага со најсовремени компјутеризирани машини за автоматизирано везење, потребни се:

Помошници оператори/ки (реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Подготовка и поставување на материјали (подлоги) за везење на машина
 • Набљудување на процесот на автоматско везење
 • Финална обработка на извезените материјали
 • Други работи кои произлегуваат од процесот на везење

БАРАМЕ:

 • Двајца извршители
 • ССС
 • Со и без претходно работно искуство
 • Работлива, трудољубива, темелна и продуктивна личност

ПОНУДА:

 • Веднаш почнувате со работа на определено, со можност за потпишување на договор за неопределено работно време
 • Предвидена е обука
 • Работно време во смени од 07:00 до 15:00 и од 14:00 до 22:00
 • Годишниот одмор е предвиден според законот
 • Можност за напредување

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас