Помошници оператори/ки (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Помошници оператори/ки
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 27/06/18
Краен рок за пријавување :
31/07/2018

За вработување кај наш клиент кој се занимава со изработка на везови и располага со најсовремени компјутеризирани машини за автоматизирано везење, потребни се:

Помошници оператори/ки (реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Подготовка и поставување на материјали (подлоги) за везење на машина
 • Набљудување на процесот на автоматско везење
 • Финална обработка на извезените материјали
 • Други работи кои произлегуваат од процесот на везење

 

БАРАМЕ:

 • Двајца извршители
 • ССС
 • Со и без претходно работно искуство
 • Работлива, трудољубива, темелна и продуктивна личност

 

ПОНУДА:

 • Веднаш почнувате со работа на определено, со можност за потпишување на договор за неопределено работно време
 • Предвидена е обука
 • Работно време во смени од 07:00 до 15:00 и од 14:00 до 22:00
 • Годишниот одмор е предвиден според законот
 • Можност за напредување

 

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведено работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас