Помошници во продавница (реон Тетово)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Помошник во продавница
Локација : Тетово
Број на работни места : 32
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 7/11/18
Краен рок за пријавување :
25/11/2018

За вработување кај наш клиент потребни се:

Помошници во продавница за 17.11.2018 (реон Тетово)

ЗАДАЧИ:

 • Редење на облека и распоредување во продавницата
 • Диплење на облеката
 • Помош при останати работи во продавницата

УСЛОВИ:

 • Со и без работно искуство
 • Позитивен однос
 • Уредност и дисциплинираност

ПОНУДА:

 • Привремено вработување на 1 ден за дата 17.11.2018 (поради попис)
 • Работа во 2 смени
  • За втора смена 600 денари дневница  16:00-24:00
  • За трета смена 750 денари дневница  22:00-06:00
 • Социјално осигурување
 • Фер и коректно плаќање

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас