ПОМОШНИЦИ ВО ПРОДАВНИЦА (реон Охрид)
Компанија :
Работна Позиција :
Локација : Македонија, Охрид
Број на работни места : 30
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Part Time
Објавено на : 20/07/18
Краен рок за пријавување :
30/07/2018

За вработување кај наш клиент потребни се:

ПОМОШНИЦИ ВО ПРОДАВНИЦА (реон Охрид)

 

ЗАДАЧИ:

 • Редење на облека и распоредување во продавницата
 • Диплење на облеката
 • Алармирање на облеката
 • Попис на облека
 • Помош при останати работи во продавницата

 

УСЛОВИ:

 • Со и без работно искуство
 • Позитивен однос
 • Уредност и дисциплинираност

ПОНУДА:

 • Привремено вработување на ден 30.07.2018
 • Работа во смени (втора смена од 18:00 до 02:00 и трета смена од 23:30 до 07:30)
  • За втора смена 650 денари дневница
  • За трета смена 800 денари дневница
 • Социјално осигурување
 • Фер и коректно плаќање

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mkwww.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас