ПОМОШНИЦИ ВО ПРОДАВНИЦА (РЕОН КУМАНОВО)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Помошник во продавница
Локација : Куманово
Број на работни места : 30
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 2/02/18
Краен рок за пријавување :
11/02/2018

За вработување кај наш клиент потребни се:

ПОМОШНИЦИ ВО ПРОДАВНИЦА (РЕОН КУМАНОВО)

ЗАДАЧИ:

 • Редење на облека и распоредување во продавницата
 • Диплење на облеката
 • Алармирање на облеката
 • Попис на облека
 • Помош при останати работи во продавницата

БАРАМЕ:

 • Со и без работно искуство
 • Позитивен однос
 • Уредност и дисциплинираност

ПОНУДА:

 • Привремено вработување, на ден 11.02.2018
 • Работа во смени (втора смена од 16:00 до 24:00 и трета смена од 22:00 до 06:00)
 • Социјално осигурување
 • Фер и коректно плаќање

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас