Помошници во продавница (реон Куманово)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Помошник во продавница Куманово
Локација : Куманово
Број на работни места : 35
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Part Time
Објавено на : 12/09/18
Краен рок за пријавување :
18/09/2018
вработување кај наш клиент потребни се:
Помошници во продавница (реон Куманово)
ЗАДАЧИ:

 • Редење на облека и распоредување во продавницата
 • Диплење на облеката
 • Помош при останати работи во продавницата

УСЛОВИ:

 • Со и без работно искуство
 • Позитивен однос
 • Уредност и дисциплинираност

ПОНУДА:

 • Привремено вработување на 1 ден за дата 18.09.2018 (поради попис)
 • Работа во 2 смени
  • За втора смена 600 денари дневница  16:00-23:00
  • За трета смена 750 денари дневница  22:00-05:00
 • Социјално осигурување
 • Фер и коректно плаќање

 

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведено работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mkwww.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас