ПОМОШНИК ТИГ ЗАВАРУВАЧ (ГЕРМАНИЈА)
Компанија : ESI
Работна Позиција : ПОМОШНИК ТИГ ЗАВАРУВАЧ
Локација : Германија
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 15/01/19
Краен рок за пријавување :
06/02/2019
За вработување кај наш клиент во Лаушвасентер – Германија,кој се занимава со технологија за заварување, пумпи, специјални машини, погонски технологии и индустриски услуги бараме енергични лица со ентузијастички дух и желба за работа :

 

ПОМОШНИК ТИГ ЗАВАРУВАЧ (ГЕРМАНИЈА)

 

БАРАМЕ:

 

 •          Лица со ЕУ пасош кои можат да започнат со работа веднаш
 •          Возачка дозвола
 •          Добра физичка подготвеност
 •          Со стручно знаење или работно искуство како ТИГ заварувач
 •          Познавање на Германски јазик А1 или А2 ниво
 •          Подготвеност за сменска работа и работа за време на викенд

 

ПОНУДА:

 

 •          Обука (работилница за да се стекне кандидатот со техничко и безбедносно знаење)
 •          Обезбедено сместување (наместен стан)
 •          Поддршка во јазично образување
 •          Стручно усовршување
 •          Вработување од 6-12 месеци со можност за постојано вработување
 •          Плата: од 11-20 евра на час бруто износ

 

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии на германски јазик и копија од европски пасошиспратете ги на rabota@esi.mk наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас