Помошник Оператор (реон Центар)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Помошници оператори/ки
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 9/09/18
Краен рок за пријавување :
11/10/2018

 

За вработување кај наш клиент, реномирана и етаблирана македонска компанија за изработка на везови, бараме:

Помошник Оператор (реон Центар)

 

ЗАДАЧИ:

 • Подготовка и поставување на материјали (подлоги) за везење на машина
 • Набљудување на процесот на автоматско везење
 • Финална обработка на извезените материјали
 • Други работи кои произлегуваат од процесот на везење
 • Ја запазува личната хигиена, хигиена на работно место, средставата за работа и работната околина

 

БАРАМЕ:

 • Работливост
 • Трудољубивост
 • Продуктивност
 • Способност за работа во тим и за работа под притисок

НУДИМЕ:

 • Комплетна обука
 • Работно време во две смени
 • Очекувана основна нето месечна плата по завршување на обуката: 15.000 ден

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведено работното место нема да се земе во предвид.

Селeкцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас