Патролен работник во Обезбедување (Реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Обезбедување
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 12/01/18
Краен рок за пријавување :
31/01/2018

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со трговија на големо со цврсти, течни и гасовити горива, бараме:

Патролен работник во Обезбедување (Реон Скопје)

ЗАДАЧИ:

 • Извршување на оперативни и административни задачи на главната капија
 • Извршување на оперативни задачи во делокугот на компанијата

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Лиценца за вршење работи на обезбедување на лица и имот
 • 3 години претходно работно искуство во Патрола во Агенција за обезбедување на ниво на Република Македонија
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Почетно познавање на Word, Excel и Outlook
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија
 • Предност ќе имаат тие кои поседуваат и Ц категорија

ПОНУДА:

 • Работно време во смени од 07:00 часот до 15:00 часот; од 15:00 часот до 23:00 часот и од 23:00 часот до 07:00 часот
 • Годишен одмор – 20 денови
 • Превоз обезбеден од компанијата
 • Нето плата во вредност од 18.000 денари
 • Обезбедена храна
 • Вработување во времетраење од 1 година

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас