Патролен Офицер (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Обезбедување
Локација : Скопје
Број на работни места : 2
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 21/09/18
Краен рок за пријавување :
11/10/2018

За вработување кај наш клиент, бараме:

Патролен офицер во Обезбедување (Реон Скопје)

ЗАДАЧИ:

 • Извршување на оперативни и административни задачи на главната капија
 • Извршување на оперативни задачи во делокругот на компанијата

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Лиценца за вршење работи на обезбедување на лица и имот
 • Со и без работно искуство
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Почетно познавање на Word, Excel и Outlook
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија

ПОНУДА:

 • Работно време во смени: 07:00-15:00;15:00-23:00 и 23:00-07:00 часот
 • Годишен одмор – 20 денови
 • Превоз обезбеден од компанијата
 • Обезбедена храна
 • Нето плата во вредност од 17.000 денари

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведено работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mkwww.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас