Општ работник во производство (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : ОПШТИ РАБОТНИЦИ ВО ПРОИЗВОДСТВО
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 20/04/18
Краен рок за пријавување :
31/05/2018

 

За вработување кај наш реномиран клиент потребни се:

Општ работник во производство (реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

  • Пакување
  • Механички работи
  • Пренесување

БАРАМЕ:

  • ССС
  • Претходно работно искуство не е неопходно

НУДИМЕ:

  • Постојано вработување
  • Работа во смени од 07:00 до 15:00 и од 06:00 до 14:00
  • Стартна нето плата во вредност од 15.000 денари

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас