Оператори на уплатни места (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Оператор
Локација : Скопје
Број на работни места : 30
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 25/10/18
Краен рок за пријавување :
15/11/2018
За вработување кај наш клиент кој се занимава со приредување на игри на среќа, бараме:

Оператори на уплатни места (реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

  • Уплата и исплата на тикети
  • Работа на шанк
  • Грижа за ВЛТ апарати
  • Одржување на хигиена на уплатни места

БАРАМЕ:

  •  Со и без работно искуство
  • ССС

НУДИМЕ:

  • Комплетна обука од 13 дена
  • Работно време во две смени 08:30-16:00 и 16:00-24:00
  • Обезбеден превоз за втора смена
  • Стимуланси на плата

 

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведено работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас