Оператори на линија(реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Оператори на линија
Локација : Скопје
Број на работни места : 23
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 2/04/19
Краен рок за пријавување :
30/04/2019

 

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со производство на катализатори за автомобилска индустрија потребни се:

Оператори на линија (Скопје, Велес, Куманово)

 

ЗАДАЧИ:

 •          Прилагодување на линиски товар
 •          Поставување на делови на линија
 •          Пакување на делови
 •          Чистење на линијата
 •          Следење на процедурите за безбедност при работа

БАРАМЕ:

 •          ССС
 •          Работно искуство во производствена линија ќе се смета за предност
 •          Основно познавање на работа со компјутер
 •          Задолжително следење на правилата и процедурите за работа
 •          Носење на задолжителна заштитна опрема
 •          Следење на процедурите за безбедност и здравје при работа
 •          Сменско работење (во три смени)

НУДИМЕ:

 •          Обезбеден трансфер до работа
 •          Обезбеден оброк
 •          Обезбедена обука
 •          Договор на 3 месеци со можност за потпишување на неопределено

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас