Машински техничар
Компанија : ESI
Работна Позиција : Машински техничар
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 29/01/18
Краен рок за пријавување :
08/02/2018
За вработување кај наш клиент, водечка компанија во прехранбената индустрија, потребни се канидидати за позиција:

Машински техничар

 

ЗАДАЧИ:

 • Одржување на електронската опрема
 • Следење на работата на технолошката и енергетската опрема и инсталациите
 • Репарирање на резервни делови
 • Ремонт на машините и опремата во комплексот
 • Ракување со гасни уреди и нивна проверка
 • Вршење на задачи кои произлегуваат од системот за квалитет и безбедност на храна

БАРАМЕ:

 • Соодветна средна стручна спрема
 • 3 до 5 години претходно работно искуство во иста или слична дејност
 • Организирана, педантна и одговорна личност
 • Остварување резултати
 • Работа во тим
 • Стратешка свест

НУДИМЕ:

 • Договор на определено време, со можност на неопределено време
 • Работа во смени

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас