Машински инженер – Конструктор во производство (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Машински техничар
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 9/11/17
Краен рок за пријавување :
25/11/2017

 

За вработување кај наш реномиран клиент, бараме:

Машински инженер – Конструктор во производство (реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Производство на опрема за вентилација и климатизација

БАРАМЕ: 

 • ВСС или ССС
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на германски јазик се смета за предност
 • Познавање на Inventor и AutoCad
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија (активен возач)
 • Претходно работно искуство во областа на конструирање и дизајн за производи и опрема
 • Самоиницијативност, лојалност, посветеност, креативност
 • Личност која ги почитува и завршува зададените задачи

НУДИМЕ:

 • Работно време претпладне со 40 работни часови неделно
 • Договор на неопределено работно време

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас