Магационер (реон Тафталиџе)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Магационер (реон Тафталиџе)
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 1/11/17
Краен рок за пријавување :
30/11/2017

За вработување кај наш клиент кој се занимава со производство и трговија на офталмолошки производи, потребен е:

Магационер (реон Тафталиџе)

ЗАДАЧИ:

 • Прием и сортирање на роба
 • Испорака на роба
 • Креирање на влезни и излезни документи
 • Испраќање на налози
 • Дополнување на производите кои се на лагер

БАРАМЕ:

 • Завршено средно образование
 • Пожелно е претходно работно искуство во иста или слична дејност
 • Организирана, педантна и одговорна личност
 • Комуникативна личност, подготвена за тимска работа
 • Познавање на Word и Excel
 • Поседување на возачка дозвола со Б категорија

ПОНУДА:

 • Претходна обука и тренинг за извршување на работата
 • Веднаш почнувате со работа на неопределено време
 • Работно време од 09:00 до 17:00 часот
 • Прекувремена работа, по потреба
 • Годишен одмор
 • Плата по договор со работодавачот
 • Редовни квартални бонуси според перформансот на секторот и глобалниот успех на компанијата

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас