Магацински оператори (Скопје, Велес, Куманово)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Магационер
Локација : Куманово, Скопје
Број на работни места : 5
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 19/07/18
Краен рок за пријавување :
31/07/2018

 

За вработување кај наш реномиран клиент потребни се:

Магацински оператори (Скопје, Велес, Куманово)

 

ЗАДАЧИ:

 • Истовар и утовар на материјали во магацинскиот простор
 • Прием и проверка на материјалите
 • Складирање на материјалите во магацинскиот простор
 • Редовно административно заведување на материјалите
 • Одржување на магацинскиот простор

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Поседување на лиценца за работа со виљушкар
 • Работно искуство во производствена или средина со хемиски процеси ќе се смета за предност
 • Основно познавање на работа со компјутер
 • Задолжително следење на правилата и процедурите за работа
 • Носење на задолжителна заштитна опрема
 • Следење на процедурите за безбедност и здравје при работа
 • Сменско работење (во три смени)

НУДИМЕ:

 • Обезбеден трансфер до работа
 • Обезбеден дневен оброк
 • Обезбедена обука
 • Договор на 3 месеци со можност за потпишување на неопределено

 

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас