Лабораториски техничар
Компанија : ESI
Работна Позиција : Општи работници
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 15/05/18
Краен рок за пријавување :
31/05/2018
За вработување кај наш клиент, водечка компанија во прехранбената индустрија, потребни се канидидати за позиција:

Лабораториски техничар

 

БАРАМЕ:

  • Завршено средно образование – хемиско или гимназиско
  • Работно искуство не е неопходно

НУДИМЕ:

  • 40 работни часа неделно
  • Работа во 2 смени

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас