Дистрибутер ( реон Лисиче – Скопје )
Компанија : ЕСИ
Работна Позиција : Дистрибутер-комерцијалист
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 2/02/18
Краен рок за пријавување :
15/02/2018

 

За потребите на наш клиент кој се занимава со големопродажба на оптички рамки и очила за сонце во Република Македонија, бараме:

Дистрибутер ( реон Лисиче – Скопје ) 

 

ЗАДАЧИ:

 • Дистрибуција на роба низ цела Македонија

БАРАМЕ:

 • Завршено средно образование (ССС),
 • Неопходно е претходно работно искуство на иста позиција
 • Познавање на пазарот и продажни места низ цела Македонија
 • Снаодливост, добри организациски и комуникациски вештини
 • Лојалност, прецизност и посветеност на работењето, амбициозност
 • Позитивен став
 • Флексибилност и способност за адаптирање
 • Способност за работа под притисок
 • Пасивно познавање на англиски јазик
 • Познавање на Word, Excel и Outlook
 • Поседување на возачка со Б категорија

ПОНУДА:

 • Договор на определено на 3 месеци, а потоа на неопределено време
 • Работно време од 10:00 – 17:00 и сабота од 10:00 до 15:00
 • Почетна нето плата 20.000 денари

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас