Келнер/ка-Шанкер/ка (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Келнери
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 25/01/19
Краен рок за пријавување :
15/01/2019

 

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со ресторански услуги, потребно е:

 

Келнер/ка-Шанкер/ка (реон Скопје)

 

 

ЗАДАЧИ:

 •          Припрема на пијалоци
 •          Послужување на пијалоци
 •          Послужување на храна

 

 

БАРАМЕ:

 

 •          ССС
 •          1 година претходно работно искуство
 •          Течно познавање на англиски јазик
 •          Пасивно познавање на српско/хрватски јазик
 •          Средно познавање на Word и Excel

 

 

НУДИМЕ:

 •          Можен почеток на вработување: веднаш
 •          Обезбеден оброк
 •          Работно време : 40 часа неделно претежно за втора смена од 16:00-23:00
 •          Времетраење на вработувањето : по договор

 

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас