Жена за нега и чување на постаро лице
Компанија : ESI
Работна Позиција : ГЕРЕНТО ДОМАЌИНКИ
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 9/11/17
Краен рок за пријавување :
30/11/2017

 

Во потрага сме по:

Жена за нега и чување на постаро лице

 

ЗАДАЧИ:

  • Нега на лице кое е хронично болно од Астма и HOBB
  • Принесување на терапија
  • Помош во облекување
  • Принесување на појадок и ручек и раскревање на садовите
  • Подготовка на течности за пиење
  • Подготовка на ручек по договор
  • По потреба купување на намирници
  • По потреба правосмукување и бришење на прашина

НУДИМЕ:

  • Работно време од понеделник до петок, од 09:00 до 14:00 часот

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас