Електро инженер
Компанија : ЕСИ
Работна Позиција : Инженер сервисер
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 18/05/18
Краен рок за пријавување :
31/05/2018
За вработување кај наш клиент, водечка компанија во прехранбената индустрија, потребни се лица за позиција:

Електро инженер

 

ЗАДАЧИ:

 • Одржување на електронската/автоматска опрема
 • Технички и технолошки надзор на производството, користењето, одржувањето и поправката на електронската/автоматската опрема во производниот процес
 • Примена на техничкото знаење за електрониката и автоматиката
 • Ремонт на машините и опремата во комплексот
 • Вршење на задачи кои произлегуваат од системот за квалитет и безбедност на храна
 • Водење и изготвување на извештаи (дневни, месечни, годишни) за потребите на одржување.
 • Следење на планот за навремено завршување на превентивни проверки (дневни, месечни, годишни)

БАРАМЕ:

 • Високо Образование – Електро Инженер
 • Пожелно претходно работно искуство во иста или слична дејност
 • Предност имаат лицата кои имаат искуство со Автоматика
 • Организирана, педантна и одговорна личност
 • Остварување резултати
 • Работење со други/тимска работа
 • Стратешка свест

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас