Техничар за одржување (реон Скопје)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Електричари
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 20/09/17
Краен рок за пријавување :
18/10/2017

 

За вработување кај наш реномиран клиент, компанија која се занимава со управување со станбен и деловен простор, бараме:

Техничар за одржување (реон Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

 • Познавање на електрика, замена на светилки, котактори, осигурувачи во табли и сл
 • Познавање на хигиенски работи, контрола на хигиеничарки и сл.
 • Минимум 5-годишно возачко искуство со категорија Б во градски услови

БАРАМЕ:

 • ССС – Електротехничко
 • Со и без работно искуство
 • Лојалност кон фирмата, желба за работа
 • Поседување на возачка дозвола со категорија Б

ПОНУДА:

 • Почнувате со работа веднаш
 • Договор на 6 месеци на определено, а потоа на неопределено
 • Работно време од 08:00 до 17:00
 • Превоз обезбеден од компанијата
 • Почетна нето плата во вредност од 15.000 денари

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас