Доставувач (реон Скопје – Центар)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Доставувач на храна
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 31/10/17
Краен рок за пријавување :
30/11/2017
За потребите на наш клиент кој се занимава со продажба на брза храна, објавуваме оглас за:
Доставувач (реон Скопје – Центар)

 

Опис на работата:

  •          Достава на брза храна со мотор или автомобил

 

Потребни квалификации:

  •          Завршено средно образование
  •          Претходно искуство не е потребно
  •          Возачка дозвола Б категорија – активен возач

 

Услови за работа:

  •          Договор на определено време со можност за продолжување
  •          Работно време во смени од 09:00 – 16:30 и од 16:30 – 24:00
  •          Нето плата 15 000 денари

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

 

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас