Доставувач (реон Скопје – Тафталиџе)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Дистрибутер-комерцијалист
Локација : Скопје
Број на работни места : 1
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 24/04/18
Краен рок за пријавување :
31/05/2018

 

За вработување кај наш реномиран клиент бараме:

Доставувач (реон Скопје – Тафталиџе)

 

ЗАДАЧИ:

 • Достава на железарија, санитарии и градежни материјали
 • Утовар и истовар на материјали

БАРАМЕ:

 • ССС
 • Лојалност, прецизност и посветеност на работењето, амбициозност
 • Позитивен став
 • Флексибилност и способност за адаптирање
 • Поседување на возачка дозвола (категорија Б)

НУДИМЕ:

 • Можен почеток – веднаш
 • Потпишување на договор на определено, со можност за продолжување на неопределено
 • Работа во смени од 07:00 до 20:00
 • Плата во договор со работодавачот

 

Кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас