Девелопери (Скопје)
Компанија :
Работна Позиција : Девелопер
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 28/03/18
Краен рок за пријавување :
За вработување во нова компанија која ќе се основа во наредните седмици со седиште во Скопје, бараме:

Девелопери (Скопје)

 

ЗАДАЧИ:

  • Оддржување и модификација на постоечки веб-страници и веб–апликации
  • Развивање нови веб страници и веб-апликации со  UX/UI Design (дефинирани од UX/UI инженерите)

БАРАМЕ:

  • Познавање на Html5; CSS3+; JavaScript; jQuery
  • Познавање на Аngular v4, v5 (новата верзија v6 е предност)
  • BootStrap v3+
  • PHP (Yll, Yll2; Laravel е предност)
  • MySQLi & Non-SQL databases (Redis caching e предност)
  • Секакво познавање или искуство во Googles API (како што се Firebase, Firestore, Geo_Fire, Maps)

НУДИМЕ:

  • Работа со полно работно време

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mkwww.esi.mk

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас