ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ(РЕОН ХРВАТСКА)
Компанија : ESI
Работна Позиција : Градежни работници
Локација : Скопје
Број на работни места : 18
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 3/10/18
Краен рок за пријавување :
31/10/2018

За потребите на наш клиент бараме:

ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ

Бараме:

 • ѕидари
 • тесари
 • армирачи
 • фасадери
 • молери и
 • помошник мајстори

Нудиме:

 • обезбедено сместување
 • обезбеден превоз од сместувањето до работното место
 • работна виза во период од 1 година
 • обезбеден оброк на терен
 • солидна плата + теренска дневница

 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат.

Апликацијата на која не е наведено работното место нема да се земе во предвид.

Селекцијата на кандидати се извршува по истекот на огласот. Доколку бидат доставени над 120 биографии, селекцијата се врши и до 120 денови.

Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата дата база со можност за повикување на идни соодветни огласи.

Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897

rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас