Готвач
Компанија : ESI
Работна Позиција : Готвач
Локација : Скопје
Број на работни места :
Опис на компанијата :
Тип на работно место : Full Time
Објавено на : 15/05/18
Краен рок за пријавување :
31/05/2018

 

За вработување кај наш реномиран клиент, елитен ресторан во Скопје бараме:

Готвач

 

ЗАДАЧИ:

  • Подготовка на разновидна храна
  • Подготовка на сосови
  • Подготовка на чорби и варива
  • Брзо да одоговори на зададените нарачки

БАРАМЕ:

  • Со и без работно искуство
  • Уредност
  • Посветеност
  • Одговорност и организираност

ПОНУДА:

  • Почнувате веднаш со работа, со првичен договр на определено време со можност за на неопределено работно време
  • Работа во смени (прва смена: 08:00 д- 16:00 и втора смена: 16:00 – 24:00)

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

 

Аплицирајте со своето CV
Испратете го вашето CV на нашата email адреса
До колку немате изработено CV,er можете да го преземете, да го пополните и испратите кај нас